OPTIDRIVER XTREM: Renault TRUCKS K SERIJOS SUNKVEŽIMIŲ PAVARŲ DĖŽĖ SUDĖTINGIEMS DARBAMS

www.vezejugidas.lt

renault_trucks_k_12 (1)

renault_trucks_k_12

„Renault Trucks“ K serijos sunkvežimiai nuo šiol komplektuojami ir su „Optidriver Xtrem“ automatizuotomis mechaninėmis pavarų dėžėmis. Jos pritaikytos gabenti krovinius iki 120 tonų bendrosios masės sąstatais net ir sudėtingiausiomis važiavimo sąlygomis. „Optidriver Xtrem“ pavarų dėžė rekomenduojama itin sunkių krovinių gabenimui ir darbui statybų aikštelėse bei karjeruose.

„Renault K“ serijos sunkvežimiai nustato naujus tvirtumo, galios bei sugebėjimo įveikti įvairias kliūtis standartus, todėl yra ypač tinkami klientams, sunkvežimius eksploatuojantiems pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Sunkių krovinių pervežimui ar darbui statybų aikštelėse ir karjeruose „Renault Trucks“ K serijos sunkvežimiams dabar siūlo „Optidriver Xtrem“ pavarų dėžes.

Ši ypač tvirtos konstrukcijos pavarų dėžė komplektuojama su šešiais, o ne keturiais pirminio veleno krumpliaračiais, turinčiais specialios konfigūracijos, termiškai apdorotus krumplius, suteikiančiais galimybę padidinti bendrą visam mechanizmui tenkančią apkrovą. Ši konstrukcija leido padidinti bendrąją sąstato masę iki 120 tonų, o speciali pavarų perjungimo programinė įranga, daviklių pagalba nuolat sekanti sunkvežimio apkrovą, prisitaiko prie besikeičiančių važiavimo sąlygų. Su šiuo sprendimu „Renault Trucks“ krovinius sudėtingomis sąlygomis gabenančioms įmonėms suteikia automatizuotos mechaninės pavarų dėžės privalumus, užtikrina didesnį vairuotojo komfortą bei mažesnes degalų sąnaudas. „Optidriver Xtrem“ taip pat padidina sunkvežimio mobilumą, todėl jo naudojimas statybų aikštelėje ar karjere taip pat tampa saugesnis.

Su naujus tvirtumo ir atsparumo standartus nustatančiais K serijos sunkvežimiais ir „Optidriver Xtrem“ pavarų dėžėmis „Renault Trucks“ siūlo efektyvų sprendimą pačioms sudėtingiausioms pervežimų užduotims atlikti.

 

Leave a Reply