„Kässbohrer“ puspriekabių pristatymas „Transbaltica 2012“ parodoje

www.vezejugidas.lt

2012 metų gegužės 22-24 dienomis Vilniuje vyks tarptautinė transporto ir logistikos paroda „Transbaltica“, kurioje kompanija TIMEX pristatys naujas tentines „Kässbohrer“ puspriekabes.

„Antrą 2011 metų pusmetį Baltijos šalyse buvo parduotos kelios dešimtys „Kässbohrer“ puspriekabių, kurias klientai ypač vertina dėl jų stiprios konstrukcijos ir turtingos standartinės komplektacijos“, – pasakoja puspriekabių pardavimų vadovas Rimvydas Rutkauskas.

Šių metų balandžio 27-29 dienomis užuolaidinė „Kässbohrer“ puspriekabė, atitinkanti TIR reikalavimus ir trijų ašių žemagrindė LB3E puspriekabė su galimybe prailginti buvo pristatytos Rygoje, „Transporta tehnika“ parodoje.

Užuolaidinė Kässbohrer puspriekabė išsiskiria tuo, kad jos šoninio pakrovimo aukštis siekia 2.640 mm, nepaisant to, kad ji visiškai atitinka TIR konvencijos reikalavimus. Tai yra įmanoma dėl specialių sprendimų puspriekabės stogo konstrukcijoje.

Žemagrindę „Kässbohrer“ puspriekabę LB3E galima prailginti 6 metrais ir dėl to su ja galima pervežti iki 15 metrų ilgio ir 40 tonų svorio krovinį be greičio sumažinimo, o sumažinant greitį galima pervežti net 60 tonų. Prireikus su šia žemagrinde puspriekabe galima pervežti ir iki 3 metrų pločio krovinį.

Parodos Vilniuje metu kompanijos TIMEX stende bus ir UTA kuro kortelių atstovai. Su UTA kuro kortelėmis galima prisipilti kurą daugelyje Europos degalinių.

Leave a Reply